SLAGERIJSCHOOL

Slagerijschool

Gesneden op maat van de 2de graadvorming!

 

Onze slagers leren de knepen van het vak in een hyper moderne afdeling. Dankzij deze investering bieden we de studenten de best mogelijke opleiding aan in het vak!

 

Een gedegen opleiding die handigheid naar een hoger niveau tilt!

Een moderne slager houdt de vinger aan de pols, kent de nieuwste technieken, heeft oog voor alternatieve producten en weet dat hygiëne en voedselveiligheid absolute prioriteiten zijn. Bovendien is werkzekerheid een grote troef. De arbeidsmarkt smeekt naar sterk geschoolde slagers. Spek voor jouw bek, niet?

  • Vanaf de tweede graad – TSO & BSO
  • Mogelijkheid tot internaat
  • Specialisatie tot Slager-Traiteur

 

Slagerij les
  • 1Hyper moderne behuizing. Je werkt in de meest moderne infrastructuur die je klaarstomen voor de arbeidsmarkt.
  • 2Onze praktijkleerkrachten zijn vakmensen die je hun kennis met plezier overdragen.
  • 3Als grootste slagerijschool van het land is expertise bij ons het toverwoord.
  • 4Je gaat aan de slag in kleine praktijkgroepen.
  • 5Mogelijkheid tot internaat.
  • 6Je studeert af als een slager, maar je kent ook de knepen van een goeie traiteur.
  • 7Veggie, halal, insectenburgers, allergenenvrije slaatjes,… Een slager moet mee zijn tijd, dus ook de opleiding!

Welke toekomst?

  • Na je stage en een specialisatiejaar traiteur ben je gewapend voor de arbeidsmarkt.
  • Slager is en blijft een knelpuntberoep = werkzekerheid gegarandeerd.
  • Je kan terecht bij een ambachtelijke slager, een slagerij-afdeling van een grootwarenhuis of je kan natuurlijk zelfstandig je slag slaan.
  • Hard werken, veel verdienen en opnieuw hard werken.
  • Verder studeren blijft ook een mogelijkheid.