KOM NAAR ONZE INFO- & OPENDEURDAG' Zondag 22 maart 2015 (10 u. - 17 u.)

 

"Wij zijn slager, kok en bakker én leerlingen van Ter Groene Poorte en daar zijn we heel trots op!" (Charlotte, Sam en Jarne)

In Ter Groene Poorte kun je naast slager, kok en bakker ook voedingstechnicus en grootkeukenkok worden. Je verder specialiseren tot traiteur, sommelier, chef-kok of grootkeukenchef-kok, meesterbakker of meesterpatissier is ook een mogelijkheid. Alle gastronomische opleidingen vind je hier onder één dak. Wie van Ter Groene Poorte houdt, houdt van gastronomie. Maar Ter Groene Poorte is meer dan een dagschool. Wij zijn ook een kenniscentrum en onze oud-leerlingen zijn onze ambassadeurs. Wie van gastronomie houdt, houdt van Ter Groene Poorte.

 

De gastronomische school

Ter Groene Poorte is op de eerste plaats een dagschool. Hoewel de vlag 'voedingsinstituut' misschien nog beter de lading denkt. Want Ter Groene Poorte heeft alle voedingsberoepen in huis, wat haar uniek maakt. Dertienhonderd leerlingen uit heel Vlaanderen en Nederland volgen er een gastronomische opleiding. Leerlingen waar we trots op zijn.

Het gastronomisch kenniscentrum

Ter Groene Poorte is ook een 'open' instelling. Onze missie is de nieuwste gastronomische trends oppikken en trendsettend zijn. Leerkrachten en oud-leerlingen willen hun jarenlange ervaring met je delen. Via masterclasses en publicaties. Een voortrekkersrol waar we trots op zijn.

De gastronomische ambassadeurs

Ter Groene Poorte is tenslotte één grote familie. Ruim 12000 oud-leerlingen en 2000 zelfstandigen van grootkeukenkok tot sterrenchef, van ambachtelijke slager tot traiteur, van dorpsbakker tot meesterpatissier. Allemaal dragen ze de gastronomische knowhow van Ter Groene Poorte uit. Ambassadeurs waar we trots op zijn.

Events

Hier vind je de belangrijkste evenementen van Ter Groene Poorte. Infodagen, workshops voor toekomstige leerlingen en masterclasses. Hier moet je zijn. Klik op de activiteit en in de rechterkolom kun je voor de specifieke evenementen inschrijven. Enkel voor de info- & opendeurdag op zondag 22 maart is dit niet nodig.
Komen eten

Facebook stream

Nieuws Ter Groene Poorte in de media

Algemene coördinaten

Ter Groene Poorte
Spoorwegstraat 14
8200 Brugge
Tel: +32 (0)50 40 30 20
Fax: +32 (0)50 40 30 25
Mail: info@tergroenepoorte.be
Google maps