Restaurant Caillou, Vrijmoed en Devos komen naar Casserole

Ook in 2022 opent Restaurant Casserole af en toe de deuren voor het diner. Achter het fornuis vinden we telkens een opmerkelijke oud-leerling als gastchef. Twee nieuwe oud-leerlingen staan alvast op de line up van 2022. 

24 januari - Sander Vandewalle (Caillou)
7 maart - Patrick Devos (Patrick Devos)
14 maart - Michael Vrijmoed (Vrijmoed)

Klik hier om te reserveren en selecteer diner bij de juist datum. 

 

Sander Vandewalle

Caillou

Na stages en werkplaatsen in tal van sterrenrestaurants in binnen- en buitenland kwam chef Sander Van de Walle zo’n 8 jaar geleden in Restaurant Sel Gris* in Knokke terecht. Hij werkte er zich op tot de rechterhand van chef Frederik Deceuninck. Samen met gastvrouw Camille Steenhuyse zet hij vandaag de passie van Frederik voor een verfijnde culinaire keuken voort in Caillou. Dat zie je meteen aan de seizoensgebonden à la carte kaart en mooie evenwichtige wijnkaart.

Sander

Michael Vrijmoed

Vrijmoed

Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie die werd gevormd door zijn vroegere leermeesters zoals onder andere Guy Van Cauteren “t’Laurierblad” en Peter Goossens “Hof Van Cleve”.

In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken.

Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!

Acht maanden na de opening in maart 2013 behaalde het restaurant reeds een Michelin ster, 4 jaar later volgde de 2e ster. In 2015 bekroonde Gault & Millau het restaurant met de titel “jonge topchef van Vlaanderen” en het restaurant mag in 2016-2017 de volgende titels dragen: “Beste veggie menu BeNeLux” en “Beste dessert van het jaar 2017” Gault-Millau.

Schermafbeelding 2022-01-10 om 12.22.35

Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos
Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken.
Elke keer als we een nieuw menu lanceren, selecteren we de wijnen met de sommelier en onze wijnhandelaars. Na het proeven van de wijn, besluiten we welk gerecht kan worden geserveerd bij de wijn. Vervolgens wordt het gerecht bereid en wordt de wijn geproefd. Het gerecht wordt...

Schermafbeelding 2022-01-12 om 08.39.03

 

Leave a Comment