Skip to content

Restaurant Caillou, Vrijmoed en Devos komen naar Casserole

Ook in 2022 opent Restaurant Casserole af en toe de deuren voor het diner. Achter het fornuis vinden we telkens een opmerkelijke oud-leerling als gastchef. Twee nieuwe oud-leerlingen staan alvast op de line up van 2022. 

7 maart (lunch) - Patrick Devos (Patrick Devos) kookt vegan
14 maart (diner) - Michael Vrijmoed (Vrijmoed)

Klik hier om te reserveren en selecteer diner bij de juist datum. 

 

Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos kookt vegan
Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken.
Elke keer als we een nieuw menu lanceren, selecteren we de wijnen met de sommelier en onze wijnhandelaars. Na het proeven van de wijn, besluiten we welk gerecht kan worden geserveerd bij de wijn. Vervolgens wordt het gerecht bereid en wordt de wijn geproefd. Het gerecht wordt...

Schermafbeelding 2022-01-12 om 08.39.03

 




Michael Vrijmoed

Vrijmoed

Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie die werd gevormd door zijn vroegere leermeesters zoals onder andere Guy Van Cauteren “t’Laurierblad” en Peter Goossens “Hof Van Cleve”.

In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken.

Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!

Acht maanden na de opening in maart 2013 behaalde het restaurant reeds een Michelin ster, 4 jaar later volgde de 2e ster. In 2015 bekroonde Gault & Millau het restaurant met de titel “jonge topchef van Vlaanderen” en het restaurant mag in 2016-2017 de volgende titels dragen: “Beste veggie menu BeNeLux” en “Beste dessert van het jaar 2017” Gault-Millau.

Schermafbeelding 2022-01-10 om 12.22.35

Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos
Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken.
Elke keer als we een nieuw menu lanceren, selecteren we de wijnen met de sommelier en onze wijnhandelaars. Na het proeven van de wijn, besluiten we welk gerecht kan worden geserveerd bij de wijn. Vervolgens wordt het gerecht bereid en wordt de wijn geproefd. Het gerecht wordt...

Schermafbeelding 2022-01-12 om 08.39.03

 

Leave a Comment