Skip to content

Gaan eten bij een oud-leerling met Michelinster?

Ja, we zijn apetrots op AL onze oud-leerlingen die elke dag inspanningen leveren om ons van allerlei lekkers te voorzien.

Gezien de nieuwe Michelingids net verscheen geven we toch graag even mee waar je bij een oud-leerling mét een ster gastronomisch kan eten.

Een overzicht:

TWEE STERREN **

The Jane (Antwerpen)
chef: Nick Bril

Hertog Jan @Botanic (Antwerpen)
chef: Gert de Mangeleer
manager: Joachim Boudens

Castor (Beveren-Leie)
chef: Maarten Bouckaert

La Durée (Izegem)
chef: Peter Aesaert

De Jonkman (Sint-Kruis)
chef: Filip Claeys

EEN STER *

Bakermat (Ninove)
chef: Kevin Graf

Het Gebaar (Antwerpen)
chef: Roger Van Damme

Le Grand Verre (Durbuy)
chef: Wout Bru

Sel Gris (Knokke)
chef: Frederik Deceuninck

Fleur de Lin (Zele)
chef: Lode de Roover

Libertine (Erpe-Mere)
chef: Dominique Tondeurs

La Pristine (Antwerpen)
chef: Sergio Herman

Publiek (Gent)
chef: Olly Ceulenaere

Spetters (Breskens)
Chef: Laurens Smallegange

Brasserie Julie (Sint Martens Bodegem)

Bar Bulot (Zedelgem)




Leave a Comment