Oud-leerlingen koken in Casserole

Eén keer in de maand opent Restaurant Casserole nu ook de deuren voor het diner. Achter het fornuis vinden we telkens een opmerkelijke oud-leerling als gastchef. Op 25 oktober is dat Sam Van Houcke van MASTE. 

Het maandmenu zal op 25 oktober verzorgd worden door Sam Van Houcke,
oud-leerling van Ter Groene Poorte, chef van Maste en Belgisch kandidaat voor de Bocuse d'Or, zeg maar het WK Koken.
 
Om te reserveren kies je diner en als datum 25 oktober.
 
Benieuwd naar het menu? 
Wel, Sam en het team stellen deze gerechtjes voor.

Wachtbordje
Tataki van zalm / soja / komkommer / appel

Voorgerecht
Griet / venkel / artisjok / tomaat / zwarte olijven / witte wijnsaus

Hoofdgerecht
Fazant / fine champagne / polenta / witlof /chutney van vijgen
 
Nagerecht
Chocolade / koffie / mango

De komende maanden zullen we telkens het restaurant op een maandagavond samen openen met een oud-leerling.
 
Hou onze social media en mailings in de gaten!

 

Sam2

 

Leave a Comment