Bakkerijwinkel (vanaf din 6/9)
Maandag: 9.00u - 16.00u
Dinsdag: 9.00u - 12.00u
Woensdag: 9.00u - 16.00u
Donderdag: 9.00u - 11.30u
Vrijdag :9.00u - 11.30u
Slagerijwinkel (vanaf woe 7/9)
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 9u30 - 11u30
Woensdag: 9u30 - 11u30
Donderdag: 9u30 - 11u30
Vrijdag: 9u30 - 11u30
Bistro Ter Groene Poorte (vanaf din 13/9) - Menu tot en met 3 oktober
Vis van de dag (hondshaai)met fijne groenten en kruidensaus
Kwartel met bruine jus Proveçaalse groenten, pomme bataille met rozemarijn
Luxe tompouce
Tapas :
- Huisgerookte zalm met tomaat, mozzarella en basilicumolie
- Longhaas gemarineerd met pont-neuf
- Vis van de dag met kruidensaus
-> KLIK HIER OM TE RESERVEREN
Casserole (vanaf maa 12/9) - Menu tot en met 3 oktober dat wordt geserveerd op maandag, dinsdag en donderdag
Wachtbordje
Artisjok/shiitaké/ kikkererwten
Quinoa /geitenkaas/ structuur van wortel
Voorgerechten
Schartong / mosselen / witte wijnsaus /citrus / rammenas / zeekraal
Makreel / romesco / paprika/ guacamolé / groene boontjes /appel
Hoofdgerechten
Brasvarken / koolrabi/ courgette / dragonsaus / ui / cocotte aardappelen
Haantje / Béarnaise / rode ajuin / jonge wortel
Nagerechten
Panacotta van witte chocolade met rood fruit
Dame blanche
Casserole (vanaf maa 12/9) - Menu tot en met 3 oktober dat wordt geserveerd op woensdag door de leerlingen van het specialisatiejaar CHEF!
- Roerei, avruga & garnaal
- Gehakte biefstuk & rode biet
- Tomaatjes, geitenkaas & heldere tomatenbouillon
- Pladijs, blanke boter & zuiderse groenten
- Eend, auberginekaviaar & specerijen saus
- Soepje meloen, rode vruchten & ijs van karnemelk
- Brownie, citroentaartje, marshmallow
- Zuurdesembrood, smout & boter
-> KLIK HIER OM TE RESERVEREN