De praktijk in de eerste graad

 

Leerlingen worden in de eerste twee jaar ondergedompeld in alle voedingsberoepen. In kleine praktijkgroepjes krijgen ze telkens elf weken bakkerij, elf weken slagerij en elf weken hotelschool. Op die manier maken ze een bewuste keuze in het derde jaar. Christophe Remaut, technisch adviseur van de eerste graad, geeft meer uitleg.

Wist je dat...

... je alle praktische informatie over starten aan Ter Groene Poorte vindt in onze rubriek 'INFO' op de homepage van onze website. Waar moet je nu allemaal aan denken als je bent ingeschreven? Welke kledij moet je bestellen? Welk praktijkmateriaal heb je nodig? Hoeveel kost een opleiding? Hoe ziet je lestabel eruit? 
Je vindt er alle info. Nog vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in en we antwoorden spoedig.

Stel ons hier gerust je vraag

Indien u geen antwoord vindt via de veelgestelde vragen, vul dan a.u.b. bovenstaand formulier in met een duidelijke vermelding van uw vraag.