Leerlingenbegeleiding
2de graad

 

Opgroeien is loslaten. Opgroeien is vertrouwen geven. In onze eerste graad worden de kinderen ondersteund waar hulp nodig is. Vanaf het derde en het vierde jaar verwachten we meer maturiteit en zelfredzaamheid, maar we blijven coachen aan de zijlijn. Zorg is belangrijk en daarbij is luisteren essentieel. Jongeren moet gehoord worden en een luisterend oor hebben als er problemen binnen of buiten de school de kop opsteken. Voor de tweede graad is Jan Vanhee de leerlingenbegeleider met dat luisterende oor. 

Wist je dat...

... je alle praktische informatie over starten in de tweede graad vindt in onze rubriek 'INFO' op de homepage van onze website. Waar moet je nu allemaal aan denken als je bent ingeschreven? Welke kledij moet je bestellen? Welk praktijkmateriaal heb je nodig? Hoeveel kost een opleiding? Hoe ziet je lestabel eruit?  Je vindt er alle info. Nog vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in en we antwoorden spoedig.

Stel hier gerust je vraag

Indien u geen antwoord vindt via de veelgestelde vragen, vul dan a.u.b. bovenstaand formulier in met een duidelijke vermelding van uw vraag.