Info- & Opendeurdag
zondag, 18 maart, 2018

INFO- & OPENDEURDAG - ZONDAG 18 MAART 2018 (10u-17u)

Bij ons proef je het verschil - Voel onze passie op onze opendeurdag

Het brood op de plank.
Het vlees op het bord.
De kers op de taart.
Ter Groene Poorte heeft het allemaal.

Vakmensen, gepassioneerd door hun beroep, zetten de lijnen uit en inspireren onze jongeren dagelijks naar een mooie toekomst als bakker-patissier, meesterchocolatier, slager-traiteur, (grootkeuken)kok of voedingstechnoloog.
De kruisbestuiving tussen de opleidingen zorgt voor een unieke sfeer op Ter Groene Poorte. Een toonaangevende school die het kloppend hart blijft op gebied van opleidingen binnen de voeding. 
Opleidingen die resulteren in fierheid.
Fierheid op onze leerlingen én oud-leerlingen.
Getuige daarvan de talrijke oud-leerlingen bordjes aan de gevels van een zaak die onrechtstreeks spreekt: ‘Kijk, ik zat op Ter Groene Poorte. Kijk, ik ken mijn vak’.
Ter Groene Poorte is een merk geworden, een certificaat voor kwaliteit.

Kennis en expertise wordt dag na dag doorgegeven aan de volgende generatie.
Gedreven door creativiteit starten leerlingen bij ons in de eerste graad.
Gevormd met vakkennis groeit de voeling met het beroep.
Gewapend met passie en ondernemerschap verlaten ze als mature jongeren de school na één of meerdere Specialisatiejaren.
Aan Ter Groene Poorte proef je het verschil in vakmanschap, productkennis en beroepsfierheid.
Met trots leveren we bekwame arbeidskrachten af die zowel als vakman en als mens goed in het leven staan.
En dat zullen we blijven doen, want de beroepen die wij onderwijzen mogen nooit verloren gaan. Daar zullen we blijven voor vechten.

Het volledige programma van onze opendeurdag wordt binnenkort verder bekendgemaakt.