Masterclass 'Riesling & Asperges'
dinsdag, 27 maart, 2018 - 18:30

KLIK HIER OM ONMIDDELLIJK IN TE SCHRIJVEN

Oud-leerling Sam Van Houcke (viskok van het jaar 2017) laat zien wat de mogelijkheden zijn om asperges te combineren met jonge en oude riesling van het topdomein Selbach-Oster uit de Mosel. Het nieuwe restaurant van Sam ‘Maste’ opent binnenkort zijn deuren in Gent. Hilde Jonckheere (oud-leerling en beste sommelier van België 2009) van ‘Tanine et Cuisine’ en ‘Riesling en Pinot’ zal haar passie voor riesling niet onder stoelen of banken steken. Alles wat u ooit wilde weten over Duitse riesling vertelt Alain Jacobs (Primal - Deutsches Weininsti tut) op een professionele manier. Een mooie combinatie van drie gedreven mensen die top zijn in hun vak zullen u een onvergetelijk riesling- en aspergemoment bezorgen. De rode draad doorheen deze masterclass is het verhaal van asperges door een aspergespecialist.

Een mooie combinatie van drie gedreven mensen die top zijn in hun vak zullen u een onvergetelijk riesling- en aspergemoment bezorgen.
Plaats: Restaurant Casserole, Groene-Poortedreef 17, 8200 Brugge. Slechts 42 plaatsen per sessie!
Avondsessie: van 18.30u. tot 21.30u.
De deelname aan de masterclass bedraagt 65 euro per persoon.