Skip to content

Mathias Bogaerts

Grill-Restaurant
Den Dorsvlegel

Mathias Bogaerts

Oud-leerling in de kijker

"Zolang mijn klanten terug komen en tevreden zijn ben ik een gelukkig man!"

Naam: Matthias Bogaert
Afgestudeerd in 2015

 

#Mijn zaak
“Al meer dan 20 jaar genesteld in het pittoreske dorp Nieuwkerken-Waas. Een “No Nonsense” keuken met kwaliteitsvlees in de hoofdrol. Wekelijks hebben wij tot 12 soorten rundsvlees die wij vakkundig in onze rijpingskast afrijpen. Van Spaanse Casina rund uit Asturië tot Japanse Wagyu uit Kagoshima, maar een heerlijk krokant gebakken kalfshersentje mag er ook niet aan ontbreken!”

#Mijn Specialiteit
“Samen met top leveranciers en kwekers over heel Europa zoeken wij naar het beste op de markt. Ook zit het element “Nose to tail cooking” en “Farm to table” verwerkt in ons concept, waarbij we de klanten laten kennismaken met de “mindere” delen van het dier.”

#Mijnambitie
“Zolang mijn klanten terug komen en tevreden zijn ben ik een gelukkig man!”

#Mijntergroenepoorte
“De beste tijd van mijn leven! Vooral de lessen van DE meester patissier du monde en levende legende Bart Ardijns.”

Den Dorsvlegel