TGP RESTAURANTS
Welkom
BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
TEL: 050 40 30 40
Op maandag
° Soepje van asperges
° Heldere soep van garnaal - tomaat - venkel - appelkappers
° Vis van de dag - blanke botersaus - asperge - zeekraal
° Lamsheup - Aubergine - Asperge groen - Mergpompoen - Trostomaat
CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.
TEL: 050 40 30 30
Op dinsdag (7CHEF en 7SOMMELIER)
° Terrine van eend & zuurdesem
° Krokante bloedworst & kombucha
° Gerookte Oosterschelde paling & postelein
° Gezouten jonge kabeljauw, aardappel, molsla & mierikswortel
° Gerookte eierdooier, asperge, lamsoor, varkenskop & heldere bouillon van gevogelte
° Rund BBQ, gepofte jonge ui, groene asperges & kroketje van champignons
° Citrus, rabarber & aardbei
° Desembrood, boter & smout
Prijs: 79 euro all-in
Heldere koude soep van garnaal - tomaat - venkel - appelkappertjes
----
Zeebarbeel - Hollandaise - asperges - zeekraal - artisjok - platte peterselie
-----
Canneton - 5 kruidensaus - erwten - lente-ui - polenta - girolles - moerasbonen
-----
Aardbeien - mascarpone - meringue - vanille ijs
Prijs: 69 euro all-in
FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag
Dagsoep - Kippenpannetje met aardappelgratin en paprika
Dinsdag
Dagsoep - Macaroni carbonara
Woensdag
Dagsoep - Verrassing van 7Grootkeuken
Dagsoep - Biefstuk met gebakken aardappelen en dragonsaus
Vrijdag
Dagsoep - Braadworst met puree en rode kool