TGP RESTAURANTS
Welkom

BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag: 12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Tel: 050 40 30 40
Gebakken kalfsrug met duivelsaus, krieltjes met sesammayonaise, bloemkool op drie wijzen met lente-ui, kastanje-champignon en groene asperge
Kaastaartje met sorbet van bloedsinaasappel, gel van sinaas en crumble
Tapasmenu februari 2023 (29 euro)

CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag:12u - 14.30u
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Tel: 050 40 30 30
Tartaar van rund - bouillon van soja - crème van champignons - augurk - zuurdesembrood
Voorgerecht
Goudbrasem - puttanesca - tomatencoulis - ricotta - spinazie - bouchot mosselen
Hoofdgerecht
Brasvarken - persillade - nieuwe aardappellen - artisjok - tuinbonen - asperges - wortel - dragonsaus
Nagerecht
Peer - honing - chocolade - vanille ijs met cognac
Menu op woensdag in februari door CHEFS!
HAPJES
o Gepekelde groentjes, crackers van eikelmeel & wildplukdip
o Bitterballetjes van ossenstaart & mayo van gebrande ui
VOORGERECHT
o Gegrilde wortel, hazelnoot & mosterd
HOOFDGERECHT
o Gebraiseerde varkenswang, knolselder, schorseneer & gerookt aardappelschuim
DESSERT
o Chocolade & rode biet
KOFFIE MET VERSNAPERINGEN
o Zuurdesembrood, boter & smout

FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Dagsoep - Kaasburger met tomatensaus en noedels
Avond: Casselrib met rode kool
Dinsdag:
Dagsoep - Kalkoekspiesje met zoetzure saus en bieslookaardappelen
Avond: Sandwiches
Dagsoep - Hachis Parmentier
Avond: Belegde broodjes
Dagsoep - Gebakken kipfilet met pilafrijst en kerriesaus
Dagsoep - Macaroni Carbonara
Tevens is er een eigentijdse saladbar waar een assortiment verse groenten wordt gepresenteerd.
De menu's zijn altijd onder voorbehoud