Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 40
 
MENU VANAF 4 maart 2024

Op maandag

Amuse
° Cappuccino van mossel
° Goujonettes met tartaar
° Pastrami kroket
 
Voorgerecht
° Griet - Groene asperges/ - Lamsoor/ Blanke botersaus
 
Hoofdgerecht
° Kalfsribstuk - Cocotte aardappelen - Peulvruchten - Artisjok - Trostomaat -
Bearnaisesaus
 
Nagerecht
° Appel -  Karamel-ijs - Calvados - Zoethout
 
---

Van dinsdag tot vrijdag

Amuse
° Cappuccino van mossel
° Goujonettes met tartaar
° Pastrami kroket
 
Voorgerecht
° Gebrande makreel - Gepekelde groenten
 
Hoofdgerecht
° Skrei - Scheermesje - Jonge groenten - Schaaldierenjus
 
Nagerecht
° Parfait speculaas - Meringue - Framboos


_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro. De gerechten worden dan bereid door het specialisatiejaar CHEF en is anders dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 30

MENU VAN 11/3 tot 22/3 2024

 

° Consomme van ossenstaart - komkommer - ovengedroogde tomaat - mosterdzaad

------

° Griet - Groene asperges - Lamsoor - Blanke botersaus

------

° Kalfsribstuk - Cocotte aardappelen - Peulvruchten  - Artisjok - Trostomaat - Bearnaise

------

Appel - karamel-ijs - Calvados - Zoethout

 

Prijs: 69 euro all-in

 
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 18 maart 2024

Maandag
Dagsoep - Schnitzel met aardappelschijfjes en spek met ajuin
Avond: Kippenrollade met tomaat

Dinsdag
Dagsoep - Mosselen of kalkoenspies met frietjes en bieslooksaus
Avond: Sandwiches

Woensdag
Dagsoep - Surprise van de chef
Avond: Varkensgyros

Donderdag
Dagsoep - Surprise van de chef
Avond: Pistolets

Vrijdag
Dagsoep - Varkenskotelet met frietjes