TGP RESTAURANTS

Onze restaurants vallen onder de horecawetgeving en zijn bijgevolg tot nader orde gesloten. 

keuken bistro

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

OPENINGSUREN
 
Maandag: 12u - 14.30u
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag: 12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
MENU
volgt later
 
Casserole

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken.

 

OPENINGSUREN
 
Maandag: 12u - 14.30u & 19u - 21.30u
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag:12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
MENU
volgt later
 
grootkeuken stoofvlees

HET FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

 
MENU (week van ...)

Maandag: Kippenpannetje op Baskische wijze
Dinsdag: Kalkoensteak met countryaardappelen, witloof en spinazie
Woensdag: Varkensmignonette, rozemarijnaardappelen en vichywortelen
Donderdag: Zalm met puree, spinazie en groene boontjes
Vrijdag: pedagogische studiedag

Tevens is er een eigentijdse saladbar waar een assortiment verse groenten wordt gepresenteerd.