TGP RESTAURANTS
Welkom
BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
TEL: 050 40 30 40
Op maandag
° Griet - Groene asperges/ - Lamsoor/ Blanke botersaus
° Kalfsribstuk - Cocotte aardappelen - Peulvruchten - Artisjok - Trostomaat -
Bearnaisesaus
Van dinsdag tot vrijdag
° Gebrande makreel - Gepekelde groenten
° Skrei - Scheermesje - Jonge groenten - Schaaldierenjus
CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.
TEL: 050 40 30 30
° Consomme van ossenstaart - komkommer - ovengedroogde tomaat - mosterdzaad
------
° Griet - Groene asperges - Lamsoor - Blanke botersaus
------
° Kalfsribstuk - Cocotte aardappelen - Peulvruchten - Artisjok - Trostomaat - Bearnaise
------
Appel - karamel-ijs - Calvados - Zoethout
Prijs: 69 euro all-in
FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag
Dagsoep - Schnitzel met aardappelschijfjes en spek met ajuin
Avond: Kippenrollade met tomaat
Dinsdag
Dagsoep - Mosselen of kalkoenspies met frietjes en bieslooksaus
Avond: Sandwiches
Woensdag
Dagsoep - Surprise van de chef
Avond: Varkensgyros
Donderdag
Dagsoep - Surprise van de chef
Avond: Pistolets
Vrijdag
Dagsoep - Varkenskotelet met frietjes