TGP RESTAURANTS
COVID SAFE PASS VERPLICHT BIJ BEZOEK.

BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
OPENINGSUREN
De bistro opent opnieuw de deuren op maandag 5 september 2022.
Maandag: 12u - 14.30u
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag: 12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Tel: 050 40 30 40
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag: 12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Tel: 050 40 30 40

CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring!
OPENINGSUREN
De bistro opent opnieuw de deuren op maandag 5 september 2022.
Maandag: 12u - 14.30u
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag:12u - 14.30u
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Tel: 050 40 30 30

HET FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
MENU (week van 23 mei 2022)
Maandag: Dagsoep - Kalkoenschnitzel met courgettegratin, wortelen met pesto en ananas
Dinsdag: Dagsoep - Rundsstoofvlees met frietjes, champignons en geroosterde paprika
Woensdag: Dagsoep - Vis van de dag met aardappelpuree en gestoofde prei
Dinsdag: Dagsoep - Rundsstoofvlees met frietjes, champignons en geroosterde paprika
Woensdag: Dagsoep - Vis van de dag met aardappelpuree en gestoofde prei
Donderdag: Vrijaf
Vrijdag: Vrijaf
Tevens is er een eigentijdse saladbar waar een assortiment verse groenten wordt gepresenteerd.