TGP RESTAURANTS

Terug open in september!

keuken bistro

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

OPENINGSUREN
 
Maandag: 12u - 14.30u
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag: 12u - 14.30u
Vrijdag: 12u - 14.30u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Tel: 050 40 30 40
 
MENU (45 euro all in)
Amuses 
VG: Zalm - witte wijnsaus - kalkoenspek
HG: Lendebiefstuk 'blauw-wit' - marktgroenten - pontneuf aardappelen
D: Vanilleijs met merinque en chocoladesaus of sabayon met vers fruit.

Bistrogerechten kunnen ook afzonderlijk besteld worden in een quick lunch formule.

Tapas (vanaf 7 euro/stuk)
1. Huisgerookte zalm met citroen en ui
2. Visreeepjes met tartaar
3. Bordje van de slager
4. Carpaccio van tomaat en mozarella
5. Mosselen 'fines herbes'
 
Casserole

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring!

 

 
OPENINGSUREN
 
Maandag: 12u - 14.30u 
Dinsdag: 12u - 14.30u
Woensdag: 12u - 14.30u
Donderdag:12u - 14.30u
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Tel: 050 40 30 30
 
MENU (65e euro all in)
Amuses
° Wachtbordje: Artisjok - shiitake - kikkererwten
° Voorgerechten:
1. quinoa - geitenkaas - wortel
2. schartong - mosselen - citrus 
3. makreel - romanesco - paprika
° Hoofdgerechten
1. brasvarken - courgette - dragonsaus
2. klein zenuwstuk - béarnaise - jonge wortel
3. schartong - mosselen - citrus - rammenas
° Nagerechten
1. panacotta van witte chocolade - rood fruit
2. dame blanche
 
grootkeuken stoofvlees

HET FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

 
MENU (week van 20 september 2021)

Maandag: Dagsoep - Kippenbout - Krieltjes - Geroosterde aubergines - Gestoofde erwtjes
Dinsdag: Dagsoep - Slavink - Natuuraardappelen - Spinazie - Zuiderse groenten
Woensdag: Dagsoep - Rundsvlees met gewokte groenten - Manestra - Broccoli
Donderdag: Dagsoep - Kalfsblanket - Peterselieaardappelen - Wortelen met pesto - Chinese kool
Vrijdag: Dagsoep - Fishsticks - Puree - Tartaar

Tevens is er een eigentijdse saladbar waar een assortiment verse groenten wordt gepresenteerd.