Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

MENU OKTOBER 2023

Op maandag serveren we:
° Amuse
° Soepje van knolselder
° Aziatische dumpling van kip - shiitake 

° Pladijs - Zeebrugse garnaal - Jus - Jonge spinazie
° Eend - Jonge wortel - Butternut - Beukenzwam - Polenta
° Gebrande crème - Tropisch fruit
 
Van dinsdag tot vrijdag serveren we:
° Drie hapjes van de dag

° Vis van de dag met fijne groenten en kruidensaus
° Kwartel met bruine jus, Provençaalse groenten, pomme bataille met rozemarijn
° Tompouce

Dit is eveneens het 'Van Visser tot Vork'-menu




_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro. De gerechten worden dan bereid door het specialisatiejaar CHEF en is anders dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

MENU OKTOBER 2023

Op dinsdag serveert 7CHEF
° Gehakte biefstuk - rode biet
° Roereitje - avruga - garnaal
° Bio-tomaatjes uit Ruddervoorde - heldere tomatenbouillon - verse geitenkaas
° Pladijs op de wijze van 7CHEF
° Eend - gelakte aubergine - auberginekaviaar - specerijensaus
° Soepje van meloen - rode vruchten - ijs van karnemelk

Prijs: 79 euro all-in

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag serveert het zesde jaar:
° Artisjok - Shiitake - Humus
° Schartong - Mosselen - Witte wijnsaus - Citrus - Zeekraal
° Wilde eend - Girolles - Spitskool - Dadel - Chorizo - Zuurzoete rode wijnsaus
° Tiramisu


Prijs: 69 euro all-in

 
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 25 september

Maandag
Cordon Bleu met jacked potatoes en tomatensaus
Avond: Spaghetti bolognaise

Dinsdag
Kip Masala met pilafrijst
Avond: Pistolets

Woensdag
Hamburger met peterselieaardappelen
Avond: Kalkoengyros

Donderdag
Macaroni carbonara
Avond: Boterhammen

Vrijdag
Varkenskotelet met cross & blackwell