TGP RESTAURANTS
Welkom

BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
MENU OKTOBER 2023
° Soepje van knolselder
° Aziatische dumpling van kip - shiitake
Dit is eveneens het 'Van Visser tot Vork'-menu

CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.
Op dinsdag serveert 7CHEF
° Gehakte biefstuk - rode biet
° Roereitje - avruga - garnaal
° Bio-tomaatjes uit Ruddervoorde - heldere tomatenbouillon - verse geitenkaas
° Pladijs op de wijze van 7CHEF
° Eend - gelakte aubergine - auberginekaviaar - specerijensaus
° Soepje van meloen - rode vruchten - ijs van karnemelk
Prijs: 79 euro all-in
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag serveert het zesde jaar:
° Artisjok - Shiitake - Humus
° Schartong - Mosselen - Witte wijnsaus - Citrus - Zeekraal
° Wilde eend - Girolles - Spitskool - Dadel - Chorizo - Zuurzoete rode wijnsaus
° Tiramisu
Prijs: 69 euro all-in

FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag
Cordon Bleu met jacked potatoes en tomatensaus
Avond: Spaghetti bolognaise
Dinsdag
Kip Masala met pilafrijst
Avond: Pistolets
Woensdag
Hamburger met peterselieaardappelen
Avond: Kalkoengyros
Donderdag
Macaroni carbonara
Avond: Boterhammen
Vrijdag
Varkenskotelet met cross & blackwell