TGP RESTAURANTS
Welkom

BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
MENU DECEMBER 2023
° Vis van de dag, spitskool, wortelpuree en chorizosaus

CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.
Op dinsdag serveert 7CHEF
Krokante groenten – kimchi dip
Scheermes – venkel – groene appel – rode ui
Wildconsommé – wonton – chilli - gember
VOORGERECHT 1
Ceviche makreel – pompelmoes – red meat – spruitjes - hazelnoot
VOORGERECHT 2
Civet Royale – witloof – eendenlever – aardappel – - aardpeer
HOOFDGERECHT
Fazant – hoorn des overvloeds – groene kool – spek – pastinaak – koolraap - hooi
NAGERECHT
Chocolade – bier - karamel
BROOD/KAASGARNITUUR
Klassiek
KOFFIEGARNITUUR
Koffie & zoetigheden
Prijs: 79 euro all-in
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag serveert het zesde jaar:
° Makreel / venkel / guacamole / rode ajuin
° Zeebarbeel / knolselder / prei / ananassalie/ sinaasappel / olijfolie
° Fazant / witlof / champignonsaus / zoete aardappel
Chocoladebeignets / mango / kokosmelk
Prijs: 69 euro all-in

FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag
Varkensstoofvlees met rijst
Avond: Lasagne
Dinsdag
Gehaktbrood met kriekensaus en puree
Avond: Broodmaaltijd
Woensdag
Kalkoengebraad met jagersaus en spiced potatoes
Avond: Gyros
Donderdag
Macaroni Carbonara
Vrijdag
Witloofgratin met duchesse aardappelen