TGP RESTAURANTS
Welkom
BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
TEL: 050 40 30 40
Op maandag
Hapjes van de chef
-
Knolselder - haring - kaviaar - lavas - karnemelk
-
Pladijs - postelein - oester - garnalenjus
-
Kalfsribstuk - Brugse zot - mergpompoen - aubergine
-
Moelleux - vanille
-
-
Kwartel met bruine jus en Provençaalse groenten, pomme bataille met rozemarijn
-
CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken op topniveau.
TEL: 050 40 30 30
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Hapjes van de chef
-
Oester - zalm - zuring - passievrucht - avocado - kanzi
-
Risotto - tijgergarnaal - spinazie - shiitake -currysaus
-
Patrijs - pastinaak - hoorn des overvloed - savooi - polenta - cognacsaus
Peer - chocolade - mascarpone -pistache -vanille-ijs
Gravad Fisk - Rode biet
Inktvis - Dashi
Aardappel - Miso
-
Puur groenten 'Monde de Mille Couleurs'
-
Kwartel Dry Aged - Broccolini BBQ met specerijensaus en zwarte look
-
Wortelcake - kokos - bergamot - yoghurt
FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag 21 oktober 2024
Penne Bolognaise
Avond: Hachis Parmentier
Dinsdag 22 oktober 2024
Vol au vent met aardappelen
avond: belegde broodjes
Woensdag 23 oktober 2024
Varkensoesters met witte wijnsaus en gebakken aardappelen
avond: biefstuk friet
Donderdag 24 oktober 2024
avond: halloweenburger
Vrijdag 25 oktober 2024
Surprise van de chef