Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2024-2025 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 9 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 40
 
MENU OKTOBER 2024

Op maandag
Hapjes van de chef
-
Knolselder - haring - kaviaar - lavas - karnemelk

Pladijs - postelein - oester - garnalenjus
-
Kalfsribstuk - Brugse zot - mergpompoen - aubergine
-
Moelleux - vanille

Van dinsdag tot vrijdag
Hapjes van de dag
-
Vis van de dag met fijne groentjes en kruidensaus
-
Kwartel met bruine jus en Provençaalse groenten, pomme bataille met rozemarijn
-
Tompouce Deluxe
 
 
_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken op topniveau.

Tijdens het schooljaar 2024-2025 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 9 september. Er kan nu gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro (7CHEF). 
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 30

MENU OKTOBER 2024

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Hapjes van de chef
-
Oester - zalm - zuring - passievrucht - avocado - kanzi
-
Risotto - tijgergarnaal - spinazie - shiitake -currysaus
-
Patrijs - pastinaak - hoorn des overvloed - savooi - polenta - cognacsaus
-
Peer - chocolade - mascarpone -pistache -vanille-ijs

Op dinsdag (7CHEF)
Koolrabi - Venkel
Gravad Fisk - Rode biet
Inktvis - Dashi
Aardappel - Miso
-
Puur groenten 'Monde de Mille Couleurs'
-
Kwartel Dry Aged - Broccolini BBQ met specerijensaus en zwarte look

Wortelcake - kokos - bergamot - yoghurt 
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 7 oktober 2024

Maandag 7 oktober 2024
Pedagogische studiedag

Dinsdag 8 oktober 2024
Kalkoenspiesje met zoetzure saus en rijst
avond: boterhammen

Woensdag 9 oktober 2024
Braadworst met gebakken aardappelen en Provençaalse saus
avond: lasagne

Donderdag 10 oktober 2024
Gentse waterzooi
avond: belegde broodjes

Vrijdag 11 oktober 2024
Vis van de dag met zurkelpuree
avond: belegde broodjes