Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 40
 
MENU VANAF 5 FEBRUARI 2024

Amuse
° Ceviche van zeebaars
° Friet met truffel
° Gevulde aardappel met zure room en haringkaviaar
 
Voorgerecht
° Schartong - sojascheut - oester -postelein -aardappelzalf Flandrien - Watou schuim 
 
Hoofdgerecht
° Ballotine van Mechelse koekoek - Franse romanesco - pastinaak - gebrande prei
 
Nagerecht
° Chocoladegebakje met zacht lopende vulling - rode vruchten - vanilleroomijs




_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro. De gerechten worden dan bereid door het specialisatiejaar CHEF en is anders dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 30

MENU VAN 5 FEB tot 23 FEB 2024


Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag serveert het zesde jaar:

° Ballotine van hoevekip en eendenlever - heldere jus met  porto - creme van artisjok - chutney van spitskool - dragonpoeder.

° Tongschar - bouchotmosselen - julienne van groenten - witte wijnsaus - olie van peterselie

° Lamsfilet - spinazie - bladerdeeg - tijmsaus - gratin - erwtjes - gele snijbonen.

° Appel - karamel-ijs - calvados - zoethout

 

Prijs: 69 euro all-in

 
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 19 februari 2024

Maandag
Dagsoep - Spaghetti Bolognaise
Avond: Baconburger met appelmoes

Dinsdag
Dagsoep - Kippenbout met champignonsaus en ovenduchesse
Avond: Pistolets

Woensdag
Dagsoep - Stoofvlees met frietjes
Avond: Lasagne

Donderdag
Dagsoep - Kalkoenspiesje met zoetzure saus en rijst
Avond: Sandwiches

Vrijdag
Dagsoep - Fishsticks met aardappelpuree