Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 40
 
MENU VANAF 6 MEI 2024

Op maandag

Amuse:
Roereitje met Belgische asperges
Vichyssoise - gerookte paling
Thaise scampi
 
Voorgerecht:
Lauwe salade van groene & witte asperges - tuinboontjes- oesterzwam - dip van jonge comté kaas - rucola
 
Hoofdgerecht:
Zeebaars - venkel in drie structuren- geprakte polderaardappel met prei- honingtomaat - Champagnesaus
 
Nagerecht:
Aardbeien van Hoogstraten - Elton Mess - Rabarber

Van dinsdag tot vrijdag

Drie hapjes van de chef
 
Voorgerecht:
Vis van de dag met wok groenten en Thaïse saus
 
Hoofdgerecht:
Polderkip met krokant vel, gebakken kippenhartjes, bruine jus, marktgroenten en polenta.
 
Nagerecht:
Vanilleroomijs met karamel, chocoladenootjes en Bretoens zandkoekje 
 
_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro. De gerechten worden dan bereid door het specialisatiejaar CHEF en is anders dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 30

Restaurant Casserole is er terug in september 2024
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.