Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

MENU DECEMBER 2023

Op maandag serveren we:
Hapjes:
° Holsteintartaar - Oosterse bouillon
° Kroketje van pastrami
° Witte pens - barbecue

Voorgerecht
° St-Jacobsnoot carpaccio
° St-Jacobsnoot - chefs way

Soep
° Soepje van strandkrabbetjes

Hoofdgerecht
° Kalf in twee structuren
Macadamiacrème, knolselder, aardpeer, schorseneer
Nagerecht
° Mandarijn, Grand Cru chocolade, koffie krokant
 
Van dinsdag tot vrijdag serveren we:
 
° Hapjes van de chef
° Vis van de dag, spitskool, wortelpuree en chorizosaus
° Fazantenhen, witlof, appel met veenbes, knolselder, soezenkroketje
° Brownie, gepocheerde peer, chocolade ijs.




_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken. Een ervaring die je absoluut eens moet meemaken.

Tijdens het schooljaar 2023-2024 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 11 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro. De gerechten worden dan bereid door het specialisatiejaar CHEF en is anders dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

MENU NOVEMBER 2023

Op dinsdag serveert 7CHEF

HAPJES
Krokante groenten – kimchi dip
Scheermes – venkel – groene appel – rode ui
Wildconsommé – wonton – chilli - gember

VOORGERECHT 1
Ceviche makreel – pompelmoes – red meat – spruitjes - hazelnoot

VOORGERECHT 2
Civet Royale – witloof – eendenlever – aardappel – - aardpeer

HOOFDGERECHT
Fazant – hoorn des overvloeds – groene kool – spek – pastinaak – koolraap - hooi

NAGERECHT
Chocolade – bier - karamel

BROOD/KAASGARNITUUR
Klassiek

KOFFIEGARNITUUR
Koffie & zoetigheden



Prijs: 79 euro all-in

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag serveert het zesde jaar:
° Makreel / venkel / guacamole / rode ajuin
° Zeebarbeel / knolselder / prei / ananassalie/ sinaasappel / olijfolie
° Fazant / witlof / champignonsaus / zoete aardappel
Chocoladebeignets / mango / kokosmelk


Prijs: 69 euro all-in

 
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 27 november 2023

Maandag
Varkensstoofvlees met rijst
Avond: Lasagne

Dinsdag
Gehaktbrood met kriekensaus en puree
Avond: Broodmaaltijd

Woensdag
Kalkoengebraad met jagersaus en spiced potatoes
Avond: Gyros

Donderdag
Macaroni Carbonara
Avond: koekenbrood

Vrijdag
Witloofgratin met duchesse aardappelen