Succesverhalen begonnen bij Ter Groene Poorte

Oud-leerlingen

Oud-leerlingen

Ter Groene Poorte is trots op zijn oud-leerlingen.

Onze oud-leerlingen. Onze ambassadeurs. Anders dan in andere scholen volgen wij onze oud-leerlingen op de voet. Wie een eigen zaak start, kan gratis een gevelbordje bekomen.  Ter Groene Poorte is een merk. Een sterk merk. Uiteraard zijn we trots als bekende oud-leerlingen als Sergio Herman, Dominique Persoone, Wout Bru, Gert de Mangeleer, Peter Declercq, Sofie Dumont of Roger van Damme hun liefde voor Ter Groene Poorte in de media doen blijken, maar on the long run zijn wij fier op al onze oud-leerlingen.

Wie één van onze ambachten met passie uitvoert, verdient respect.

Ontdek de succesverhalen

Roger van Damme

Meesterpatissier

“Na drie jaar Ter Groene Poorte wist ik het al ‘this is it’, dit wil ik de rest van mijn leven doen. Al op de schoolbanken was ik een perfectionist. Het was nooit goed genoeg. Perfectionisme is een slechte eigenschap. Het zorgt ervoor dat je nooit rust kent en altijd beter wil doen, maar het resultaat is uiteraard van een hoog niveau.”
Roger van Damme

Sergio Herman

Sterrenchef

“Alles staat of valt met een goede organisatie en vertrouwen geven aan je team. Eens dat er is, moet je beleving in je zaak krijgen. Daar draait het om. Mensen willen beleving. Een verhaal op het bord krijgen.”
sergio

Stephan Destrooper

Meesterpatissier

“De jeugd van vandaag mag niet opgeven. Als het hen niet meteen lukt, gooien ze snel de handdoek. Een droom komt niet vanzelf. Durf daarom groot dromen om ergens te komen. Eens tegen je tanden krijgen, lokt creativiteit uit. Als de kennis er is, zullen de mogelijkheden sowieso komen. Zoek waar je goed in bent en droom!”
testimonial

Oud-leerlingen in the picture

Oud-leerlingen Ter Groene Poorte