BAKKERIJSCHOOL
Bakkerijschool
Een sterke 2de graadvorming!
Onze Bakkerijschool is toegankelijk vanaf de tweede graad. Vakmensen, gepassioneerd door hun beroep, zetten de lijnen uit en inspireren onze jongeren dagelijks! Een toekomst als meesterbakker, toppatissier, meesterchocolatier of chef-patissier, ligt binnen handbereik.
Gun jezelf de tijd om te ontdekken waar je meerwaarde ligt.
Je start met de basis en je evolueert gaandeweg tot een specialist die zelfstandig kan werken. Je leert de nieuwste bakkerijtechnieken waardoor je later afstudeert als een krak in je vak!
- Vanaf de tweede graad – TSO & BSO
- Mogelijkheid tot internaat
- Specialisatie tot Meesterbakker, Meesterchocolatier, Meesterpatissier en Proces- en Productieassistent
- 1Een brede algemene vorming en een positieve praktijkopleiding.
- 2Meesterbakkers en -patissiers leren je de knepen van het vak.
- 3Gerenommeerde stageplaatsen in binnen- en buitenland.
- 4Een moderne en goed gelegen leeromgeving.
- 5Mogelijkheid tot internaat.
Welke toekomst?
- Ter Groene Poorte op je cv staat voor werkzekerheid.
- Je groeit uit tot een volwaardige meesterbakker, meesterpatissier of bakkerijtechnicus
- Verder studeren blijft altijd een optie.
- Vakmanschap blijf je combineren met inzicht, passie en creativiteit.