Skip to content

Chefs@Barcelona

Bijna drie weken Barcelona. Ieder hoekje van de grootstad werd verkend door onze studenten van het specialisatiejaar CHEF! De focus lag uiteraard op gastronomie. Ervaring en expertise die de toekomstige topchefs meebrengen naar huis en hun inspiratie delen met hun publiek.

 

In de smalle straatjes van Barcelona ontvouwde zich een culinair sprookje voor onze gepassioneerde studenten van het specialisatiejaar CHEF! De mediterrane stad, doordrenkt van historie en levendigheid, diende als het perfecte toneel voor een onvergetelijke reis in de wereld van gastronomie.

Van de levendige markten vol kleurrijke producten tot de bruisende tapasbars waar de lokale smaken tot leven komen; onze studenten dompelden zich onder in de rijke culinaire tradities van Catalonië. Onder leiding van ervaren chefs verkenden ze niet alleen de kunst van het koken, maar ook de kunst van het genieten.

Deze bijna drie weken in Barcelona waren meer dan een reis; het was een transformatieve ervaring voor onze aspirant-chefs. Ze keerden terug met niet alleen volle koffers en kookvaardigheden, maar met een gepassioneerde energie om hun liefde voor gastronomie te delen. Want in elke bereiding die ze nu maken, proef je niet alleen de ingrediënten maar ook de opwinding van een onvergetelijke gastronomische ontdekkingsreis.

 

Leave a Comment

Related Posts