Skip to content

Nieuwe editie Dessert-FEST op 5 maart 2024

Op dinsdag 5 maart 2024 opent de Casserole opnieuw de deuren voor een gastronomisch Dessert-FEST. Laat je meeslepen op een zoete namiddag vol passie en vuur voor lekkere desserten! De leerlingen van het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking serveren opnieuw een menu dat uitsluitend bestaat uit zoete toppers. Op advies van het specialisatiejaar Sommelier zorgen de leerlingen ook voor bijpassende wijnen. Deelnemen kost € 40, inclusief bijpassende dranken. We verwelkomen je graag om 14:00 met een verfrissend drankje voor een zoete verwennamiddag.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
 
Je ontvangt van ons de betalingsgegevens via mail. 
 
Wat mag je verwachten? 

Gerecht 1:
Zuiderse frisheid met een knipoog naar Italië
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
 
Gerecht 2:
Belgische appelcreaties met zoete selder van eigen bodem
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
 
Gerecht 3:
Passie-caramel met Belgische chocoladeklassiers 
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
 
Afsluiter:
Koffie of thee met liefdevolle versnaperingen

Leave a Comment