Skip to content

Kom je nog even langs in juni?

Een nieuw jaar, het betekent vaak het vizier al eens op de toekomst richten. Voor kinderen en jongeren die zich oriënteren in een studiekeuze zijn het spannende maanden. 

Onze infomomenten met praktijk zijn ondertussen voorbij. Toch geven we toekomstige leerlingen en hun ouders nog de kans om langs te komen. Op 11 en 25 juni en op 2 juli houden we infovoormiddagen op afspraak, maar zonder ateliers in werking. 

Neem gerust contact op met het onthaal om je afspraak in te plannen (keuze uit 9u - 10u - 11u - 12u - 13u - 14u en 15u). Je kan ons bereiken op 050 40 30 20.

Lukt het toch niet op één van die momenten, dan kijken we voor een andere oplossing. Geef ons gewoon een belletje en we kijken voor een geschikt alternatief. Het is eveneens mogelijk om aan te geven dat je graag een infomoment als videocall inplant. Dan sturen we een digitale link door.
 

Ben je al zeker van je keuze? Dan kan je eenvoudig online aanmelden via de links hieronder. We verzoeken eveneens om meteen de medische fiche en de zorgfiche in te vullen. 

Tot binnenkort!

INSCHRIJVEN?
Je bent al zeker van je keuze en je wil je graag al aanmelden voor het schooljaar 2022-2023?  Dat kan! Vul het inschrijvingsformulier hieronder in, alsook de medische en zorgfiche en we nemen spoedig contact met je op. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2022 - 2023

KLIK HIER OM DE MEDISCHE FICHE IN TE VULLEN

KLIK HIER OM DE ZORGFICHE IN TE VULLEN

Leave a Comment