Skip to content

BLACKBOXX - Pop-up gastronomie op 24-25-26 okt.

Op 24, 25 en 26 oktober pakken onze Specialisatiejaren van 7CHEF en 7SOMMELIER uit met een nieuw pop-up event binnen het thema #retro.
Drie dagen koken de chefs uiterst gastronomisch in BLACKBOXX(Krakeleweg 39 - 8000 Brugge) en serveren onze sommeliers de beste wijnen of alcoholvrije alternatieven. Een menu kost 89 euro. Er kan zowel gereserveerd worden voor de lunch als voor het diner. Na de reservatie krijg je van ons een email met de betalingsgegevens. 
Lunch - 12.00 uur
Diner - 19.00 uur

KLIK HIER OM ALVAST TE RESERVEREN
 
Het menu is geïnspireerd op de jaren '60 en '70, maar niets is wat het lijkt. Klassieke gerechten revisited!

° Pizza Bianco
(met wildplukkruiden en meidoorn)

° Toast champignon
(plantaardige bitterbal van boschampignon)

° Zuurkool
(Eigentijds hapje met gefermenteerde kool: kimchi. Koreaans en pittig.)

° Groenten pasteitje
(Pasteitje met lokale groeten van de bioboer)

° Garnalensoep
(Intense soep van grijze noordzeegarnalen, geserveerd met een schuim van bintjes gegaard in karnemelk.

° Bloemkool à la meunière
(bloemkool in een kleine variant, maar voller van smaak)

° “Sjikongs in hespe”
(Lokaal gekweekt witloof uit Meulebeke gecombineerd met buikspek van Duroc-varkens)

° Saromapudding
(Heerlijke custardpudding met texturen van venkel, anijs en bergamot)

° Oma’s koekendoos

 

Leave a Comment