Skip to content

Sommeliers @Zuid-Afrika

Tien dagen Zuid-Afrika. Dat is wat onze sommeliers mochten meemaken in januari 2023. Van wijndomein tot Tafelberg. Van oceaan tot glas. Onze studenten sommelier werden ondergedompeld in een unieke Afrikaanse wijnervaring. Kijk maar even mee.

Op de glooiende heuvels van gerenommeerde wijndomeinen onthulde Zuid-Afrika haar geheimen aan onze toegewijde sommeliers. De warme zonnestralen streelden de wijngaarden terwijl de studenten de kunst van het wijnproeven perfectioneerden onder leiding van lokale experts. Elk glas vertelde een verhaal van het terroir, een verhaal dat onze sommeliers met gejuich in hun proefnotities vastlegden.

Dan waren er ook nog de ontmoetingen met gepassioneerde wijnmakers die met trots hun ambacht deelden. De verhalen van de mensen achter de flessen gaven een menselijk tintje aan elke slok, waardoor de ervaring nog dieper werd.

Deze reis was meer dan een studie-uitstap; het was een onvergetelijk hoofdstuk in de groei van onze sommeliers. Ze kwamen terug met niet alleen kennis maar ook met een schat aan ervaringen, klaar om hun passie voor wijn te delen en anderen te inspireren om de wereld van wijn op een unieke manier te ontdekken. Want in elk glas Zuid-Afrikaanse wijn schuilt nu niet alleen de smaak van druiven, maar ook de herinnering aan een onvergetelijke reis.

 

Leave a Comment

Related Posts